Sehingga hari ini, PUSAT RAWATAN AL-QAYYUM™ telah berjaya memberikan perkhidmatan kepada lebih dari 5000 orang Pesakit; yang datangnya dari seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak serta dari luar negara seperti Singapura, Thailand, Indonesia, Brunei, Jepun, Amerika Syarikat, United Kingdom, Perancis, Australia, Oman, Qatar, Bahrain dan banyak lagi. Lawati laman web kami di alqayyum2u.com untuk paparan lebih menarik. Syukur alhamdulillah.

Sabtu, 13 September 2014

Lagi Rawatan Solat Hajat di Masjid Al-Mukarramah

Gambar-gambar sekitar dua Sesi Rawatan Solat Hajat (AL-FALAH) yang telah dilaksanakan di Masjid Al-Mukarramah, Bandar Sri Damansara dengan kerjasama dari pihak pentadbiran Masjid. 

Terima kasih tak terhingga kepada YBhg Al-Fadil Ustaz Mat Syaharuddin Al-Rashid, selaku Imam Besar serta para Jemaah Muslimin dan Muslimat yang telah hadir. Hanya Allah SWT sahaja yang dapat membalas segala kebaikan anda dengan ganjaran yang terbaik di dunia dan di akhirat. In shaa Allah. 

23 May 2014
23 May 2014
23 May 2014
23 May 2014
5 Jun 2014
5 Jun 2014
5 Jun 2014
5 Jun 2014
5 Jun 2014

Artikel tulisan:
Cikgu Indera Saifullah  
>> https://www.facebook.com/indera.saifullah
PUSAT RAWATAN AL-QAYYUM™
alqayyum2u.blogspot.com

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Artikel Popular

Rawatan dan Terapi Al-Quran yang diusahakan oleh PUSAT RAWATAN AL-QAYYUM™ bukanlah bermaksud untuk mengambil alih tugas para Doktor di luar sana. Kehadiran PUSAT RAWATAN AL-QAYYUM™ adalah sebagai PENYAMBUNG IKHTIAR agar anda tidak berputus asa di dalam mencari kesembuhan.