Sehingga hari ini, PUSAT RAWATAN AL-QAYYUM™ telah berjaya memberikan perkhidmatan kepada lebih dari 5000 orang Pesakit; yang datangnya dari seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak serta dari luar negara seperti Singapura, Thailand, Indonesia, Brunei, Jepun, Amerika Syarikat, United Kingdom, Perancis, Australia, Oman, Qatar, Bahrain dan banyak lagi. Lawati laman web kami di alqayyum2u.com untuk paparan lebih menarik. Syukur alhamdulillah.

Ahad, 30 September 2018

Testimoni 12: Selamat Dari Perceraian


Di atas adalah antara kes kejayaan PUSAT RAWATAN AL-QAYYUM™ pada tahun 2017, melalui ikhtiar Rawatan Solat Hajat yang telah dilaksanakan oleh Mu'alij Hj Zain Misbah. Sesungguhnya Allah SWT jualah yang Maha Berkuasa dalam menentukan segalanya bagi kita ini. Namun, doa dan ikhtiar perlulah dilakukan dengan penuh Iman, Taqwa dan Istiqhomah bagi memohon keredhoan Allah SWT. In shaa Allah. Apa yang penting, janganlah kita mudah berputus-asa dalam mencari penyelesaian ke atas apa jua masalah dalam kehidupan; atau JANGANLAH sesekali kita berikhtiar dengan jalan yang menyalahi Syariat Islam, iaitu dengan cara Sihir dan Ilmu Hitam. Na'uzubillahi min zalik.


Artikel tulisan:
Indera Saifullah Tahir
PUSAT RAWATAN AL-QAYYUM™
alqayyum2u.blogspot.com

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Artikel Popular

Rawatan dan Terapi Al-Quran yang diusahakan oleh PUSAT RAWATAN AL-QAYYUM™ bukanlah bermaksud untuk mengambil alih tugas para Doktor di luar sana. Kehadiran PUSAT RAWATAN AL-QAYYUM™ adalah sebagai PENYAMBUNG IKHTIAR agar anda tidak berputus asa di dalam mencari kesembuhan.