Sehingga hari ini, PUSAT RAWATAN AL-QAYYUM™ telah berjaya memberikan perkhidmatan kepada lebih dari 5000 orang Pesakit; yang datangnya dari seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak serta dari luar negara seperti Singapura, Thailand, Indonesia, Brunei, Jepun, Amerika Syarikat, United Kingdom, Perancis, Australia, Oman, Qatar, Bahrain dan banyak lagi. Lawati laman web kami di alqayyum2u.com untuk paparan lebih menarik. Syukur alhamdulillah.

Khamis, 5 Januari 2017

Anda Sedang Mencari Jodoh?


ANDA sedang mencari JODOH? Janganlah bersedih. Janganlah berputus asa. Dekatkan diri anda dengan Allah SWT. Perbanyakkanlah solat, berdoa, membaca Al-Quran, berzikir, berselawat, bersedekah dan berbuat kebaikan sesama makhluk. Yang utama, hati perlu bersih dan ikhlas.

Kasihilah Allah, maka pasti Allah SWT mengurniakan pasangan terbaik buat anda. Allah itu Maha Pemurah dan Maha Mengasihani. Pasti. Allah itu Maha Bijaksana. Allah Maha Menjadikan perkara-perkara yang di luar kemampuan kita untuk berfikir.


"Dan apabila hamba-hambaKu bertanya kepadamu tentang Aku, maka (jawablah) bahawasanya AKU adalah DEKAT. AKU MENGABULKAN PERMOHONAN orang yang BERDOA apabila ia MEMOHON KEPADAKU, maka hendaklah mereka itu MEMENUHI (SEGALA PERINTAHKU) dan hendaklah mereka BERIMAN KEPADAKU, agar mereka selalu BERADA DALAM KEBENARAN"

(Al-Baqoroh: 186)


Sekiranya anda masih memerlukan ikhtiar mencari JODOH melalui RAWATAN AM atau RAWATAN SOLAT HAJAT, hubungi kami segera hari ini.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Artikel Popular

Rawatan dan Terapi Al-Quran yang diusahakan oleh PUSAT RAWATAN AL-QAYYUM™ bukanlah bermaksud untuk mengambil alih tugas para Doktor di luar sana. Kehadiran PUSAT RAWATAN AL-QAYYUM™ adalah sebagai PENYAMBUNG IKHTIAR agar anda tidak berputus asa di dalam mencari kesembuhan.