Sehingga hari ini, PUSAT RAWATAN AL-QAYYUM™ telah berjaya memberikan perkhidmatan kepada lebih dari 5000 orang Pesakit; yang datangnya dari seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak serta dari luar negara seperti Singapura, Thailand, Indonesia, Brunei, Jepun, Amerika Syarikat, United Kingdom, Perancis, Australia, Oman, Qatar, Bahrain dan banyak lagi. Lawati laman web kami di alqayyum2u.com untuk paparan lebih menarik. Syukur alhamdulillah.

Jumaat, 3 Julai 2015

Testimoni 5: Rawatan Solat Hajat (Jarak Jauh)


Alhamdulillah. Di atas ialah antara BORANG TEMPAHAN RAWATAN SOLAT HAJAT (JARAK JAUH) yang telah diterima dan dilaksanakan oleh PUSAT RAWATAN AL-QAYYUMRawatan Solat Hajat yang kami jalankan adalah melalui Solat Hajat (Jemaah Perawat atau Jemaah Awam), bacaan Ruqyah Syar'iyah, Zikirullah (x 1000) dan bacaan Doa-doa Mustajab; demi memohon kepada Allah SWT agar segala Penyakit dan Masalah yang dialami oleh Pesakit segera mencapai kesembuhan. In shaa Allah.

Segala sumbangan dari pihak Tuan/Puan amatlah dihargai untuk membolehkan PUSAT RAWATAN AL-QAYYUM™ terus beroperasi, merawat Pesakit lain, berdakwah, berjihad di jalan Allah dan terus berkembang. Sesungguhnya Allah SWT sahaja yang dapat membalas segala kebaikan Tuan/Puan dengan ganjaran yang terbaik di dunia dan di akhirat. Amiin Ya Robbal 'Alamiin.

Artikel tulisan:
Indera Saifullah Tahir
PUSAT RAWATAN AL-QAYYUM™

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Artikel Popular

Rawatan dan Terapi Al-Quran yang diusahakan oleh PUSAT RAWATAN AL-QAYYUM™ bukanlah bermaksud untuk mengambil alih tugas para Doktor di luar sana. Kehadiran PUSAT RAWATAN AL-QAYYUM™ adalah sebagai PENYAMBUNG IKHTIAR agar anda tidak berputus asa di dalam mencari kesembuhan.