Sehingga hari ini, PUSAT RAWATAN AL-QAYYUM™ telah berjaya memberikan perkhidmatan kepada lebih dari 5000 orang Pesakit; yang datangnya dari seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak serta dari luar negara seperti Singapura, Thailand, Indonesia, Brunei, Jepun, Amerika Syarikat, United Kingdom, Perancis, Australia, Oman, Qatar, Bahrain dan banyak lagi. Lawati laman web kami di alqayyum2u.com untuk paparan lebih menarik. Syukur alhamdulillah.

Rabu, 29 April 2015

Testimoni 4: WhatsApp Dari Pesakit


Alhamdulillah. WhatsApp yang diterima hari ini: 29 April 2015; dan telah sempat dipaparkan di sini untuk makluman semua. Pesakit di atas adalah seorang wanita yang telah pun menjalani Rawatan Am di PUSAT RAWATAN AL-QAYYUM™ dalam bulan ini (April 2015).

Kami berharap semoga dapat bertemu dengan anda dalam masa yang terdekat ini bagi merawat dan mengubati apa jua Penyakit atau Masalah yang sedang anda alami; dengan izin, kehendak dan kuasaNya jua. 

Firman Allah SWT (yang bermaksud):
"Katakanlah: Sekali-kali TIDAK AKAN MENIMPA kami melainkan apa yang telah DITETAPKAN OLEH ALLAH bagi kami. DIALAH PELINDUNG KAMI, dan HANYALAH KEPADA ALLAH ORANG-ORANG YANG BERIMAN HARUS BERTAWAKAL." (At-Tauba: 51)Artikel tulisan:
Indera Saifullah Tahir
PUSAT RAWATAN AL-QAYYUM™

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Artikel Popular

Rawatan dan Terapi Al-Quran yang diusahakan oleh PUSAT RAWATAN AL-QAYYUM™ bukanlah bermaksud untuk mengambil alih tugas para Doktor di luar sana. Kehadiran PUSAT RAWATAN AL-QAYYUM™ adalah sebagai PENYAMBUNG IKHTIAR agar anda tidak berputus asa di dalam mencari kesembuhan.