Sehingga hari ini, PUSAT RAWATAN AL-QAYYUM™ telah berjaya memberikan perkhidmatan kepada lebih dari 5000 orang Pesakit; yang datangnya dari seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak serta dari luar negara seperti Singapura, Thailand, Indonesia, Brunei, Jepun, Amerika Syarikat, United Kingdom, Perancis, Australia, Oman, Qatar, Bahrain dan banyak lagi. Lawati laman web kami di alqayyum2u.com untuk paparan lebih menarik. Syukur alhamdulillah.

Rabu, 29 Oktober 2014

Testimoni 3: Apa Kata Pesakit Kami?

PUSAT RAWATAN AL-QAYYUM™ telah ditubuhkan sejak 1hb Februari 2011 dan menyediakan perkhidmatan Rawatan dan Terapi Al-Quran bagi merawat segala jenis Penyakit dan Masalah.

PUSAT RAWATAN AL-QAYYUM™ menyediakan perkhidmatan merawat secara EKSKLUSIF dan telah TERBUKTI berkesan kepada para Pesakit. In shaa Allah.


Apa Kata Pesakit Kami?Artikel tulisan:
Indera Saifullah Tahir
PUSAT RAWATAN AL-QAYYUM™

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Artikel Popular

Rawatan dan Terapi Al-Quran yang diusahakan oleh PUSAT RAWATAN AL-QAYYUM™ bukanlah bermaksud untuk mengambil alih tugas para Doktor di luar sana. Kehadiran PUSAT RAWATAN AL-QAYYUM™ adalah sebagai PENYAMBUNG IKHTIAR agar anda tidak berputus asa di dalam mencari kesembuhan.