Sehingga hari ini, PUSAT RAWATAN AL-QAYYUM™ telah berjaya memberikan perkhidmatan kepada lebih dari 5000 orang Pesakit; yang datangnya dari seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak serta dari luar negara seperti Singapura, Thailand, Indonesia, Brunei, Jepun, Amerika Syarikat, United Kingdom, Perancis, Australia, Oman, Qatar, Bahrain dan banyak lagi. Lawati laman web kami di alqayyum2u.com untuk paparan lebih menarik. Syukur alhamdulillah.

Isnin, 3 Jun 2013

Ruqyah Syar'iyah: Cepat dan Berkesan (Kejadian Sebenar)Kejadian di atas dirakam pada tahun 2013. Pesakit di atas (beragama Islam) menghidapi penyakit gangguan jin yang sangat teruk sejak lebih 12 tahun lalu dan telah dirawat oleh Cikgu Indera Saifullah, pengasas PUSAT RAWATAN AL-QAYYUM™; melalui kaedah Rawatan dan Terapi Al-Quran. Kami sentiasa bersedia untuk memberikan perkhidmatan terbaik untuk anda. In shaa Allah.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Artikel Popular

Rawatan dan Terapi Al-Quran yang diusahakan oleh PUSAT RAWATAN AL-QAYYUM™ bukanlah bermaksud untuk mengambil alih tugas para Doktor di luar sana. Kehadiran PUSAT RAWATAN AL-QAYYUM™ adalah sebagai PENYAMBUNG IKHTIAR agar anda tidak berputus asa di dalam mencari kesembuhan.